Anyfin: Låna pengar och banklån.


År 2017 grundades ett nytt kreditbolag med kunden i fokus. Målet var att minska alla kostnader på ditt banklån samt öppna nya chanser för lån även trots anmärkningar, för att på så sätt göra den ekonomiska vardagen lättare för alle man. Företaget fick namnet Anyfin.

Varför ska det vara så dyrt att låna pengar?

Denna fråga ställde sig en grupp människor med lång erfarenhet på kreditbranschen – och insåg möjligheterna i problemet. Här fanns det en chans att erbjuda alla bättre villkor på sina lån och omstartslån, även trots betalningsanmärkningar, samt att etablera sig som en kraft att räknas med på kreditmarknaden. Kunden vill ha en bättre ekonomi på ett lättare sätt, detta visste de sedan länge, och nu skulle det hända – genom ett enda foto skulle de få det bästa möjliga erbjudande.

Omfinansiera dina lån

Så funkar det: Du skickar in ett foto av din faktura till Anyfin, och väntar på svar. Under tiden räknar de ut hur de kan omfinansiera ditt lån, på ett sätt som minskar på alla kostnaderna. Du får besked om detta via mail, och godkänner du processen, för Anyfin över skulden till sig. Du behöver bara sköta de fortsatta avbetalningarna. Smidigt, eller hur?

Villkor for lån hos Anyfin

  • Minsta lån: 5000 kr
  • Största lån: 100000 kr
  • Lägsta räntan: 5.95%
  • Högsta räntan: 5.95%

Banklån & ränteutveckling Anyfin