Bynk: Låna pengar och banklån.


Bynk: Banken som belönar ansvarsfulla kunder

Utbudet av långivare på marknaden är ofantligt stort, och ibland kan det vara svårt att hitta en som passar just dina behov. Därför har den nya långivaren Bynk designat ett ganska unikt poängsystem som belönar sina kunder varje gång de sköter sina återbetalningar ordentligt. Du som är på jakt efter ett lån som du kan betala av i din egen takt och dessutom få gratispoäng bör definitivt spana in Bynks erbjudanden och villkor.

Du som har fyllt 20, är bosatt i Sverige, har en fast inkomst och är helt skuldfri kan ansöka om att få låna 10 000 – 100 000 SEK hos Bynk. Löptiden är 3 – 12 år – du får själv välja hur lång tid du behöver få på dig att betala av lånet utan att hamna i svårigheter. Varje gång du betalar i tid får du Bynkpoäng, som du sedan kan använda för att betala nästa räkning eller förbättra dina lånevillkor.

Bakom Bynk står företagare med många års erfarenhet inom kreditgivningsbranschen, vilket garanterar att servicen är av högsta kvalitet trots dess korta verksamhetstid. Idén bakom företaget är att du som låntagare ska ha full insikt över ditt lån, samt få möjlighet att påverka din ränta på ett positivt sätt genom ditt sätt att sköta dina betalningar.

Tre grundprinciper står bakom bankens verksamhet: snabbhet, användarvänlighet och säkerhet. Det professionella bemötandet du får när du kontaktar Kundtjänst står som garanti för att alla förhandlingar kommer att skötas till din förmån, och till och med webbsidan och appen håller sig till denna höga kvalitet: de är lättnavigerade, användarvänliga och snygga.

Bynk är en kreditgivare som erbjder lån upp till 100 000 kronor. Läs mer om Bynk och omdöme och betyg om Bynk.

Villkor for lån hos Bynk

  • Minsta lån: 10000 kr
  • Största lån: 100000 kr
  • Lägsta räntan: 3.95%
  • Högsta räntan: 19.95%

Banklån & ränteutveckling Bynk