Favoritlån: Låna pengar och banklån.


Låneförmedlaren Favoritlån har 3 mål: att hjälpa dig se över dina möjligheter för att få ett nytt lån, sänka dina räntekostnader med ett omstartslån, och förenkla låntagande trots anmärkningar så mycket som möjligt. För att lyckas med detta, har de ingått ett avtal med 15 olika banker.

Ökade chanser: Få olika låneerbjudanden från 1 ansökan

Eftersom din ansökan om banklån delas med så många långivare, kommer du att få en större chans att få tillgång till villkor som passar både dina behov och dina betalningsmöjligheter. De samarbetande bankerna får alla komma upp med var sitt erbjudande till dig, och du kan jämföra lån för att se vilket som passar just dig. I och med att bankerna får tävla om dig som kund, tjänar du på konkurrensen: alla vill ju att du ska låna hos dem, så villkoren förbättras.

Vem får låna pengar, och hur mycket?

Du som uppfyller grundkraven får ansöka om upp till 600 000 SEK via Favoritlån, och detta trots betalningsanmärkningar: Favoritlån anser att vem som helst kan råka ut för svårigheter nu och då, och det är bara rättvist att alla får en chans. Tjänsten är inriktad på att hjälpa den som behöver det.

Villkor for lån hos Favoritlån

  • Minsta lån: 5000 kr
  • Största lån: 600000 kr
  • Lägsta räntan: 2.95%
  • Högsta räntan: 24%

Banklån & ränteutveckling Favoritlån