Nystart Finans: Låna pengar och banklån.


Nystart Finans Sverige AB är ett svenskt finansbolag som erbjuder samlingslån utan säkerhet. Hos Nystart Finans kan du låna pengar oavsett om du har en anmärkning (d.v.s. en betalningsanmärkning) genererad från tidigare eller nuvarande banklån eller övriga lån.

Innan du blir godkänd för ett lån kommer Nystart Finans att se över din ekonomiska situation för at bedöma din kreditvärdighet och betalningsförmåga.

Lånebedömningen baseras på din individuella ekonomiska situation men även med lånebehovet du anger dig ha. Hos Nystart Finans har du chansen att samla ihop dina nuvarande lån i ett enda och på det sättet sänka din månadskostnad.

Låna pengar genom låneförmedlare

Det positiva med att låna pengar genom en låneförmedlare är att förmedlarfirman gör en lånjämförelse mellan olika offerter åt dig, något som sparar dig både tid och möda.

Nystart Finans Sverige AB är ingen låneförmedlare utan en långivare. Till skillnad från långivare som är aktiva på den finansiella marknaden idag accepterar bolaget kunder som har många förfrågningar i sin kreditupplysning. Alla klienter som har fyllda 18 år upp till 62 år har chansen att låna pengar hos Nystart Finans Sverige AB, men minst en av de sökande bör ha en fast inkomst.

Villkor for lån hos Nystart Finans

  • Minsta lån: 20000 kr
  • Största lån: 500000 kr
  • Lägsta räntan: 9.9%
  • Högsta räntan: 26%

Banklån & ränteutveckling Nystart Finans