Primal Capital: Låna pengar och banklån.


Primal Capital: Med fokus på framtiden

Primal Capital är långivaren som godkänner lån trots betalningsanmärkningar, något som många längtat efter. Filosofin bakom verksamheten är att du inte ska behöva gå och dras med konsekvenserna av något som kanske gick på tok för länge sen, utan den avgörande faktorn i beslutet om du ska få låna eller inte bör vara din framtida återbetalningsförmåga. Så länge du uppfyller grundkraven kan du ansöka: du måste ha fyllt 20 och vara skriven och folkbokförd i Sverige. Du får inte ha pågående skulder hos Kronofogden, men betalningsanmärkningar som är äldre än 6 månader går bra. Du måste även kunna bevisa att du har en regelbunden inkomst från arbete eller pension.

För att ansöka om lånet du behöver måste du bara fylla i formuläret som du hittar på långivarens hemsida med uppgifter om dig själv och det lån du önskar dig. Du kan be om en summa på 5 000 – 35 000 SEK, men den summa du slutligen kommer att få låna beror på resultatet av kreditprövningen som tas via Bisnode Kredit. Den nominella räntan går på 27 %. Månadskostnaden du måste betala beror ganska mycket på den löptid du valt, och detta får du besked om i låneavtalet du får från banken.

När ditt lån blivit godkänt och du identifierat dig med ditt BankID, måste du skriva på låneförhandlingarna. Efter det kommer pengarna att betalas ut till ditt konto. Hela processen är snabb och smärtfri, och tar vanligtvis högst 3 bankdagar från början till slut.

Låna pengar från Primal Capital

Villkor for lån hos Primal Capital

  • Minsta lån: 5000 kr
  • Största lån: 35000 kr
  • Lägsta räntan: 26%
  • Högsta räntan: 26%

Banklån & ränteutveckling Primal Capital