Santander Consumer Bank: Låna pengar och banklån.


Santander Consumber Bank är en prisbelönt internationell bank som specialiserat sig på olika typer av banklån. De har blivit uppmärksammade för sina upplägg kring leasingfordon som de erbjuder i samarbetar med hundratals bilåterförsäljare. Santander Consumer Bank är ett gott val oavsett om du vill ta ett vanligt privat lån eller vill leasa en bil.

Mer om Santander

Santander Consumer Bank är en del av den globala bankgruppen Banco Santander vars svenska grenar erbjuder sparkonton, banklån, personliga lån, billån och leasing för bilar, husbilar, motorcyklar, snöskotrar osv.

Santander Consumer Bank i Sverige samarbetar med över 800 utvalda återförsäljare inom fordonsindustrin kring deras finansiella lösningar för sina kunder. Bland annat samarbetar de med Alfa Romeo Finans, Fiat Finans, Kia Finans, Lancia Finans, Nissan Finans, Jeep Finans, Polaris Finans, Solifer Polar Finans och KTM Finans.

Santander Consumer Bank skapar en helhetslösning

Om du går till en bilhandlare för att köpa bil behöver du i de flesta fall ta ett banklån för att finansiera ditt köp. I många fall uppstår en del administrativt krångel då bilhandlare och bank måste samordna lån och köphandlingar så att du kan genomföra lånet. Med hjälp av Santander Consumer Bank kan du sköta allt detta med din bilhandlare och behöver inte gå omvägen att förhandla med en bank.

Villkor for lån hos Santander Consumer Bank

  • Minsta lån: 20000 kr
  • Största lån: 350000 kr
  • Lägsta räntan: 3.95%
  • Högsta räntan: 12.95%

Banklån & ränteutveckling Santander Consumer Bank