Selene Finans: Låna pengar och banklån.


Selene Finance är banken för dig som vill få en enkel och snabb låneprocess utan att betala skjortan. Selene Finanas garanterar en utmärkt kundservice, billig avgift för ditt lån och snabba behandlingstider och utbetalningar.

Lite historia Selene Finans

Selene Finance är ett danskt finansbolag som ger alla typer av banklån i en snabb, enkel och billig process. Företaget har betjänat kunder i mer än 20 år och fokuserar på kundernas intresse. Du får veta om du blivit godkänd för ett lån inom femton minuter. Och därefter kommer pengarna att finnas på ditt konto efter tre arbetsdagar.

Din familj får ekonomisk trygghet och säkerhet genom de förmåner som Selene Finance ger. Deras syfte är att hjälpa dig med din återbetalning ifall något skulle hända dig.

Ansökningsprocessen

För att börja ansöka om lån måste du vara minst 18 år, ha en fast årlig inkomst och inga betalningsanmärkningar. Ansökningsprocessen kan göras på hemsidan eller så kan du besöka deras filialkontor i Malmö, där alla svenska ansökningar behandlas och värderas. Selene Finans många år i finansvärlden har visat sig vara en resurs som ger kunderna kunnig utlåning.

Villkor for lån hos Selene Finans

  • Minsta lån: 3000 kr
  • Största lån: 50000 kr
  • Lägsta räntan: 5.95%
  • Högsta räntan: 16.95%

Banklån & ränteutveckling Selene Finans