Spring Finance: Låna pengar och banklån.


Spring Finance privatlån<, numera del av Bluestep Bank/h3>

Spring Finance erbjuder privatlån utan säkerhet: Du kan låna mellan 10 000-350 000 kronor, med en återbetalningstid på 1-15 år och en individuell ränta. Låneförmedlaren tillhör det svenska företaget BlueStep Finans AB med tillstånd att bedriva finansieringsrörelse. Målet med Spring Finance är att hjälpa kunder att hitta den bästa lösningen för deras ekonomi. Med Spring Finance kan du samla dina lån och krediter för att kunna få en lägre månadskostnad. När du ansöker om ett lån gör vi en kreditbedömning.

För att ansöka om ett lån: Fyll i formuläret på vår hemsida med önskat belopp, återbetalningstid, syfte med lånet och dina personliga uppgifter. Om ni är två medsökande till lånet ökar chansen för att få lånet beviljat. Spring Finance ger dig svar direkt och vill du hellre ansöka via telefon är detta också möjligt.

Låneskydd

När du ansöker om ett lån hos Spring Finance kan du samtidigt teckna ett låneskydd. Detta skyddar dig om något oväntat händer och du inte längre kan betala ditt lån. Blir du sjukskriven eller arbetslös täcker försäkringen månadskostnaden, och vid dödsfall betalas hela lånet. Din försäkring gäller månadsvis och den förnyas varje månad så länge du inte säger upp försäkringen. För att kunna teckna låneskyddet måste du vara mellan 18-64 år gammal.

Grundkrav

För att ansöka om lån måste du vara minst 18 år och tjäna minst 12,500 före skatt. Du bör även ha varit folkbokförd i Sverige i minst 12 månader, och din angivna adress ska inte vara en C/O, box eller särskild postadress. Du ska inte ha några skulder hos kronofogden. Räntan du får är individuellt beräknad och baseras på din aktuella ekonomiska situation. Vill du betala av lånet i förtid är detta inget problem och det krävs inte heller några extra avgifter.

Villkor for lån hos Spring Finance

  • Minsta lån: 10000 kr
  • Största lån: 350000 kr
  • Lägsta räntan: 4.45%
  • Högsta räntan: 29.5%

Banklån & ränteutveckling Spring Finance