Axo Finans: Låna pengar och banklån.

Sök direkt!

Med Axo Finans kan du snabbt och enkelt ansöka om ett privat lån. Vill du samla andra lån och kreditkort i ett lån är detta möjligt. Du kan spara tusentals kronor i månaden på att göra detta igenom att få en lägre ränta. Med Axo Finans kan du låna upp till 500,000 kronor och det är helt kostnadsfritt. Allt du behöver göra är att skicka in ansökan och vi gör jobbet för dig. Det är ett lån utan säkerhet och du kan använda pengarna på det sättet du finner bäst.

Mer möjligheter

Axo Finans jobbar för dig mot bankerna. Vårt mål är att du ska få ett bra lån som passar dig och din ekonomiska situation. Din ränta är individuell och är beräknad på din ekonomiska situation. När du ansöker med oss kan du jämföra räntan med de olika lånen och bankerna och hitta det bästa alternativet för dig. För att kunna ansöka om lån måste du minst vara 18 år gammal och inte heller ha några skulder hos kronofogden. Är ni två som söker om lån ökar era chanser att få lånet beviljat. Axo Finans ger dig direkt svar.

Låna direkt

Det är enkelt att låna pengar med Axo Finans – helt enkelt fyll i formuläret med önskat lån, lösa befintliga lån och återbetalningstid. Vi skickar direkt detta till bankerna. Din ansökan är dock inte bindande så skulle du ändra dig är det inget problem. Du har 30 dagar att acceptera lånet. För att acceptera lånet måste du skriva under skuldebrevet som skickas hem till dig eller signera med bank-id online – det är helt beroende på vilken bank som godkänner dig. Axo Finans finns där för dig igenom hela processen.

Villkor for lån hos Axo Finans

  • Minsta lån: 10000 kr
  • Största lån: 500000 kr
  • Lägsta räntan: 2.95%
  • Högsta räntan: 24%
Sök Direkt!

Banklån & ränteutveckling Axo Finans