Apex Finans: Låna pengar och banklån.

Sök direkt!

Om Apex Finans

Apex Finans är en låneförmedlare som ägs av Neowire LLD. Själva företaget är danskt och ingår i en större koncern med flertal andra bolag vars verksamhet är inom låneförmedling. Bland annat är Finansielleeksperter, BareForMig, FoxyFinans, LendingWire och FoxyKredit exempel på Apex Finans syskonsajter.

Apex Finans själva lånar inte ut pengar, utan fungerar som en förmedlare kunder och banker emellan. Du ansöker om lån via nätet där du fyller i ett formulär online. Där skriver du in bland annat namn, önskat lånebelopp, avbetalningstid och kontaktuppgifter. Apex Finans huvuduppgift är att hitta det mest passande banklånet för just dig och dina behov.

Låga krav, snabba lån från Apex Finans

Bolaget tar alltid en kreditupplysning via UC för att se om du har någon anmärkning. Detta även om det går bra att låna pengar trots att du har en betalningsanmärkning. Som lägst kan du låna 8 000 kronor. Det maximala lånebeloppet är 400 000 kronor. Räntesatserna skiljer sig kunder emellan. Räntenivåerna ligger mellan 2,95 – 24,99 %. Du kan avbetala lånet under en period på mellan 1 till 15 år. Låneansökningarna behandlas samma dag.

Apex Finans har inte många krav på dig som söker lån hos dem. Två grundkrav finns, nämligen:

  • Du ska vara myndig, alltså ha fyllt minst 18 år
  • Du ska vara folkbokförd i Sverige

Villkor for lån hos Apex Finans

  • Minsta lån: 5000 kr
  • Största lån: 600000 kr
  • Lägsta räntan: 5.3%
  • Högsta räntan: 5.3%
Sök Direkt!

Banklån & ränteutveckling Apex Finans