Arcadia Finans: Låna pengar och banklån.

Sök direkt!

Behöver du desperat en ny bil? Vill du komma ifrån vardagen en vecka med familjen? Eller behöver du att renovera köket? Då borde du överväga att ansöka om ett privatlån som du kan använda både till förutsedda och oförutsedda avgifter. Arcadia Finans är en ny tjänst som redan har hjälpt tusentals människor vi har som syfte att hitta ett lån för dina behov. Det är en kostnadsfri tjänst som arbetar för dig att hitta finansieringslösningar som passar dig. Du kan låna mellan 10,000 till 400,000 utan säkerhet och du får låneerbjudande för flera banker. Arcadia Finans skickar din låneansökan vidare till en låneförmedlare som arbetar tillsammans med ett 20-tal banker och finansieringsbolag.

Snabbt besked på din ansökan

För att kunna ansöka om ett lån måste du minst vara 18 år gammal, tjäna minst 10,000 i månaden och inte ha några obetalda skulder hos kronofogden. Du börjar med att välja vilket lånebelopp och återbetalningstiden du önskar. Ange samtidigt din e-postadress och ditt telefonnummer. Du fyller sedan i resten av dina uppgifter, vad noga att meddela om en eventuell medsökande och skicka in din ansökan. Blir lånet beviljat betalas pengarna in på ditt konto och det tar det runt 1-3 dagar för pengarna att nå dig. Arcadia Finans erbjuder en individuell ränta som vanligtvis är mellan 3,25-18,25.

Säkert

Det är viktigt för oss att du känner dig säker när du använder dig av Arcadia Finans. När du lämnar dina uppgifter till oss kan du känna dig trygg. Vi använder oss av https (SSL-kryptering) för att skydda dina personuppgifter. Vi är måna om din säkerhet. Behöver du kontakta oss är detta enkelt, fyll bara i kontaktformuläret med din e-postadress och vi hör av oss till dig så fort vi kan.

Villkor for lån hos Arcadia Finans

  • Minsta lån: 10000 kr
  • Största lån: 400000 kr
  • Lägsta räntan: 2.95%
  • Högsta räntan: 29.9%
Sök Direkt!

Banklån & ränteutveckling Arcadia Finans