Aros Finans: Låna pengar och banklån.

Sök direkt!

Aros Finans är en låneförmedlare som bedriver verksamhet i Norge och Sverige. Bolaget erbjuder en jämförelse av konsument lån åt sina kunder. Ansökan är helt kostnadsfri och är inte bindande på något sätt, det är du som väljer ifall och från vilken bank du vill låna. Aros Finans arbetar endast med banklån.

Hos Aros Finans lånar du pengar genom att fylla i ansökningsformuläret på nätet. Skickar du din ansökan innan kl. 16:00 kommer du att få besked samma dag. Företaget kontaktar sina samarbetspartners och skickar ett svar med förslag via e-mail. Ditt lånerbjudande är öppet i 30 dagar då pengarna betalas ut inom några få dagar efter lånet blivit godkänt och underskrivet.

Låna pengar genom låneförmedlare

Att låna pengar från en låneförmedlare har några fördelar. Den första är att du inte behöver jämföra bankernas olika villkor och erbjudanden utan låter förmedlaren göra jobbet åt dig vilket sparar dig massor med tid.

Aros Finans samarbetar med 12 partner vars banklån skiljer sig när det kommer till räntevillkor. Den bestäms av bankerna och är individuell då den varierar mellan 2,95 % och 24 %. Den lägsta möjliga lånesumman är 5 000 kronor och den högsta är satt till 600 000 kronor. Avbetalningstiderna är mellan 1 och 15 år.

Villkor for lån hos Aros Finans

  • Minsta lån: 5000 kr
  • Största lån: 600000 kr
  • Lägsta räntan: 2.95%
  • Högsta räntan: 24%
Sök Direkt!

Banklån & ränteutveckling Aros Finans