Comboloan: Låna pengar och banklån.

Sök direkt!

Att låna pengar kräver att ansvarsfullt välja en god bank med resonliga villkor. Annars kan det bli ganska svårt att betala tillbaka lånet. Har detta redan hänt dig känner du till situationen väl, och det kan vara just då som man finner sig i stort behov av ett nytt lån. Kanske ett omstartslån för att betala andra mindre lån, eller komma ur en ekonomisk grop. Sådana omständigheter kan överkomma vem som helst, och då kan man undra var man kan finna pålitlig vägledning.

Comboloan erbjuder en lånetjänst på deras hemsida, där du skriver in all din information och det belopp du önskar låna. Sedan kommer det upp en lång lista på de olika banker som du skulle kunna få lån från. Även långivare som tar emot ansökan trots betalningsanmärkning. Hur fungerar tjänsten?

Få flera låneerbjudanden från 1 ansökan

Det är ganska enkelt. Med hjälp av comboloans lånetjänst skickar du i 1 ansökan, men får ett flertal låneerbjudanden som svar. Då jämför du lån och räntor mellan olika långivare, tills du hittar den bank som bäst passar dina behov. Du kan till och med få banklån trots anmärkning, så du får en andra chans. Det är värt att notera att en kreditupplysning tas, men inte fler eftersom det är en enda ansökan.

Villkor for lån hos Comboloan

  • Minsta lån: 10000 kr
  • Största lån: 500000 kr
  • Lägsta räntan: 2.95%
  • Högsta räntan: 26.08%
Sök Direkt!

Banklån & ränteutveckling Comboloan