Compricer Privatlån: Låna pengar och banklån.

Sök direkt!

Compricer är den jämförelsetjänst för privatekonomi som är störst i Sverige. Varje dag är det tusentals konsumenter som får relevant hjälp till att spara pengar genom Compricers kostnadsfria service, som går ut på en jämförelse av olika leverantörer för att garantera de allra bästa villkoren åt konsumenten.

Så funkar Compricers Privatlån

Du kan logga in på Compricers hemsida och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på fliken Ansök om privatlån och fylla i dina aktuella uppgifter så som personnummer, e-post och mobilnummer. Välj även vilken typ av ansökan det handlar om och vare sig du har en medsökande eller ej. När din ansökan mottagits konkurrenssätts du bland de olika banker och låneinstitut som samarbetar med Compricer, och du får då svar från de bolag vars grundkrav du uppfyller. Bland de erbjudanden du får behöver du endast välja det som passar dina behov och önskemål bäst och gå vidare med det alternativet. Banken du valt kommer att kontakta dig med handlingar och angående utbetalning av lånet. Från och med denna stund kommer all kommunikation att ske direkt med bolaget.

Alla långivare som du får ett erbjudande från kommer att ta en kreditupplysning på dig, men i din historik kommer en enda kreditförfrågan att registreras.

Grundkrav och ränta hos Compricer

Du som vill låna ett belopp större är 30 000 kronor bör ha fyllt 18 år, vara skriven och folkbokförd i Sverige samt ha en fast inkomst. Du bör ha varit skuldfri i minst 6 månader, och din årsinkomst bör vara 110 000 kronor eller mer.

Du som vill låna mindre än 30 000 kronor bör vara 18 år eller mer, folkbokförd och skriven i Sverige samt ha en fast inkomst på minst 110 000 kronor om året.

Räntan på lån du beviljats genom Compricer sätts individuellt och bestäms av den långivare som är ansluten till tjänsten efter kreditprövningen.

Villkor for lån hos Compricer Privatlån

  • Minsta lån: 10000 kr
  • Största lån: 400000 kr
  • Lägsta räntan: 2.95%
  • Högsta räntan: 29.15%
Sök Direkt!

Banklån & ränteutveckling Compricer Privatlån