Consector: Låna pengar och banklån.

Sök direkt!

Låneförmedlaren Consector erbjuder personlig rådgivning till privatpersoner för att underlätta sökningen efter de bästa lånevillkoren i vad som gäller privatlån, bolån och kreditkort, med målet att minska räntekostnaderna. Consectors vision är "Att revolutionera hur konsumenter upphandlar lån och krediter i Norden".

Consector finns till för dig som inte vill förhandla med bankerna eller belastas av flera kreditupplysningar – det handlar om en låneförmedlare som kan kreditmarknaden och hjälper dig att spara tid genom att konkurrensutsätta ditt kreditengagemang så att bankerna konkurrerar om dig, vilket kommer att ge dig bästa möjliga villkor för din kreditsituation.

Consector Privatlån

Du som önskar använda dig av Consector för att ta ett privatlån bör fylla i en ansökan där du anger dina uppgifter samt ger företaget rätt att utföra en kreditupplysning på dig. Din ansökan kommer då att behandlas och skickas till utvalda samarbetspartners. Logga in på ditt konto hos Consector – du kommer där att kunna välja det erbjudande som passar dig bäst, paras ihop med banken och få beloppet du ansökt om.

Consector Kreditkort

Consector är mellanhanden som analyserat samtliga kreditkort som finns på marknaden och tagit fram ett frågeformulär som hjälper dig att hitta rätt kort för dina behov som konsument. Detta kan vara bra när du funderar på att skaffa eller byta ut ditt kreditkort. Eftersom det finns så många alternativ, kan det vara svårt att hålla reda på alla de olika villkoren – det är då experterna på Consector kommer till sin rätt.

Consector Bolån

Du som behöver ett bolån kan fylla i en intresseanmälan hos Consector. En personlig rådgivare kommer då att kontakta dig och inhämta de uppgifter som bolaget behöver för att behandla din ansökan. När erbjudanden presenteras för dig kan du välja det som passar dina behov bäst, och Consector parar ihop dig med rätt bank så att du kan få ut det önskade beloppet.

Consector: Låt bankerna få tävla om dig som kund

Konceptet låneförmedlare uppstod i takt med att allt fler långivare började bli verksamma på marknaden. Det ska inte behöva vara så svårt att hitta ett låneerbjudande som passar dina omständigheter, och det är den tanken som utgör målet för Consectors verksamhet. Du som behöver ett lån kan nu välja att låta någon annan ta hand om sökprocessen genom att skicka in din låneansökan till Consector i stället för direkt till banken du tänkt låna av. Detta har flera fördelar: du slipper grovjobbet, hela processen går mycket snabbare, och en enda kreditupplysning tas. Dessutom blir det mycket billigare: eftersom bankerna nu får tävla om dig som kund, är det troligare att de sänker sina priser i förhoppning om att du ska välja just dem.

Långivaren Consector är verksam på den svenska marknaden sedan år 2014. Du kan via dem ansöka om lån på 10 000 – 500 000 SEK, som sedan ska betalas av under en löptid på 1 – 15 år. Räntan varierar beroende på vem du bestämmer dig för att låna av och även hur ditt lån ser ut i övrigt, men den brukar ligga på 2,95 % – 18,95 %. Den vänliga och professionella personalen på kundtjänsten står till din förfoga – dit kan du vända dig när du behöver råd och vägledning genom hela processen.

För att få ansöka om lån via Consector, måste du uppfylla låneförmedlarens grundkrav: du ska ha fyllt 18, vara svensk medborgare samt ha en årlig inkomst på minst 120 000 SEK. Du får ej ha betalningsanmärkningar, och du måste vara skuldfri hos Kronofogden.

Villkor for lån hos Consector

  • Minsta lån: 10000 kr
  • Största lån: 500000 kr
  • Lägsta räntan: 2.9%
  • Högsta räntan: 29.33%
Sök Direkt!

Banklån & ränteutveckling Consector