Credento: Låna pengar och banklån.


Credento: Det lilla lånet med stora möjligheter

Credento är lånet för dig som behöver lite extra pengar. Det är inte alltid enkelt att få ihop de där sista slantarna och här kan du få hjälp på vägen. Med Credento kan du låna mellan 1 000-30 000 kronor. Credento hoppas på att kunna hjälpa dig under svåra tider. Det handlar om lån utan säkerhet och inga extra uppgifter som till exempel uppläggningsavgifter eller aviseringsavgifter krävs. Du ansöker genom att skicka in formuläret på hemsidan. Du kommer att få svar direkt och blir din ansökan godkänd skickas ett kontrakt hem till dig som du ska fylla i. Så fort du har fyllt i kontraktet och skickat tillbaka det får du pengarna direkt på kontot.

Betalningsfria månader efter behov

Din avbetalningstid är valfri - mellan 1 och 5 år - och bestämmer du dig för att betala tillbaka lånet snabbare eller i sin helhet kan du göra detta utan extra kostnader. Credento vet att det kan ibland komma upp oväntade utgifter så därför erbjuds två betalningsfria månader per år. Dessa kan du använda efter att du har gjort fyra korrekta inbetalningar, och det kommer att framstå på din faktura exakt när du har möjligheten att använda dem. Credento är ett lån med annuitetsbetalning som betyder att du varje månad betalar samma belopp. Räntan som erbjuds är rörlig och vid en eventuell ränteändring så behåller du din månadskostnad och istället justeras återbetalningstiden.

Låneskydd

Då Credento tänker på ditt bästa erbjuds också ett låneskydd. Det är en försäkring som betalar ditt lån om det värsta skulle hända dig. Om du blir drabbad av något som är bortom din kontroll som sjukdom där du behöver sjukvård, arbetslöshet eller i värsta fallet död, så tar försäkringen hand om dina lånekostnader. Teckna försäkringen i samband med din låneansökan.

Villkor for lån hos Credento

  • Minsta lån: 1000 kr
  • Största lån: 40000 kr
  • Lägsta räntan: 13.9%
  • Högsta räntan: 13.9%

Banklån & ränteutveckling Credento