Direkto: Låna pengar och banklån.

Sök direkt!

Direkto: Lån för livets alla stunder

Även den mest ansvarsfulla ekonom kan råka i svårigheter ibland. Oförutsedda händelser kan drabba vem som helst och göra att man plötsligt finner sig i behov av mer pengar än man egentligen har. Det ska inte vara så svårt att lösa en sådan situation: du behöver bara hitta en bra långivare, förhandla lite, och så har du pengarna du behöver på kontot. Men hur ska du veta vilken av alla långivare som finns på marknaden har de villkor som passar just din situation? Det är här Direkto kommer in.

Långivaren har varit aktiv på den svenska marknaden sedan 2012, och tusentals människor har redan fått den hjälp de behöver. Tjänsten går ut på att konkurrensutsätta bankerna – låta dem tävla med varandra om att få dig som kund – och detta gör Direkto genom att skicka in din ansökan till dem och låta dem komma upp med varsitt lockande erbjudande till dig. I stället för att behöva jämföra alla bankerna för hand, får du de bästa erbjudanden direkt i inkorgen. Nu gäller det bara att välja vilket som låter bäst...

Summan som du kan ansöka om att få låna via Direkto måste vara minst 10 000 SEK och högst 500 000 SEK. Du får själv välja hur lång tid du behöver få på dig att betala tillbaka summan, inom en gräns på 1 – 15 år. Kom ihåg att du måste uppfylla grundkraven för att din ansökan ska gå igenom: du ska vara minst 18 år gammal, ha en årsinkomst på minst 150 000 SEK och vara fast bosatt i Sverige. Du får inte vara skuldsatt hos Kronofogden.

Varför ska man jämföra banker när man vill ansöka om ett privatlån? Direkto gör det åt dig!

Villkor for lån hos Direkto

  • Minsta lån: 10000 kr
  • Största lån: 500000 kr
  • Lägsta räntan: 2.95%
  • Högsta räntan: 19.9%
Sök Direkt!

Banklån & ränteutveckling Direkto