Finansmatch: Låna pengar och banklån.

Sök direkt!

Finansmatch

Finansmatch är en låneförmedlare och jämförelsetjänst som gör det enkelt för dig som privatperson att hitta det bästa låneerbjudandet för just dig - även om du råkar ha en anmärkning. Genom att bara skicka in en enda låneansökan som prövas mot ett flertal långivare, tas endast en kreditupplysning och du slipper flera förfrågningar som kan påverka ditt kreditscore negativt.

Finansmatch samarbetar med 38 olika etablerade långivare hos vilka din ansökan hamnar när du har fyllt i dina kriterier, uppgifter och önskemål om belopp. Därefter får du tillbaka förslag på lån och banklån från de olika långivarna, och kan enkelt jämföra och bestämma dig för vilket alternativ som är mest förmånligt.

Snabbt, smidigt och säkert

Hos Finansmatch kan du alltid känna dig trygg med att dina personuppgifter och det du skriver i din låneansökan, behandlas helt konfidentiellt. Dessutom förbinder du dig inte till någonting bara för att du skickar in en förfrågan och gör en jämförelse. Du är alltså inte tvungen att teckna något av de lån du får tillbaka som förslag. Finansmatch är ett utmärkt hjälpmedel för dig som behöver låna pengar och önskar lite hjälp i djungeln bland räntesatser och finstilta villkor. Genom sajten kan du låna utan säkerhet, trots betalningsanmärkning och till konkurrenskraftig ränta. Tryggt och smidigt!

Villkor for lån hos Finansmatch

  • Minsta lån: 5000 kr
  • Största lån: 600000 kr
  • Lägsta räntan: 2.95%
  • Högsta räntan: 29.27%
Sök Direkt!

Banklån & ränteutveckling Finansmatch