Foxy Finans: Låna pengar och banklån.

Sök direkt!

Foxy Finans är en låneförmedlare verksam endast i Sverige. Hos Foxy Finans får svenska kunder som behöver ett nytt lån en jämförelse mellan olika låneförslag. Det är upp till kunden att välja bank eller försäkringsbolag som passar ens behov bäst.

Företaget arbetar endast med försäkringar, banklån, samlingslån och refinansiering. Fördelen med att använda Foxy Finans tjänster är att kunden får en praktisk och aktuell jämförelse av olika lån anpassade till ens specifika behov och finansiella situation.

Hos Foxy Finans lånar du pengar enkelt genom att fylla i deras formulär på nätet. Det är det första steget du behöver ta. Därefter kontaktar bolaget sina samarbetspartners och skickar ett svar med förslag till dig.

Lånevillkor hos Foxy Finans

Det positiva med att använda sig av en låneförmedlare är att företaget gör en lånejämförelse åt dig. Foxy Finans tar hänsyn till eventuella anmärkningar (d.v.s. betalningsanmärkningar) om sådana finns men anger inte hur dessa påverkar låneprocessen. Räntan bestäms av bankerna då den är individuell och kan variera. Det lägsta möjliga lånebeloppet är 5 000 kronor och det högsta ligger på 600 000 kronor. Hos Foxy Finans förekommer det även en startkostnad och en månatlig avikostnad. Startavgiften är en engångsavgift.

Okänd högsta/lägsta ränta

Villkor for lån hos Foxy Finans

  • Minsta lån: 5000 kr
  • Största lån: 600000 kr
  • Lägsta räntan: 5.3%
  • Högsta räntan: 5.3%
Sök Direkt!

Banklån & ränteutveckling Foxy Finans