Klicklån: Låna pengar och banklån.

Sök direkt!

KlickLån är del av Thorn Svenska AB, som funnits i över 40 år. Målet med företaget är att erbjuda sina kunder enkla och snabba kontantlån under ansvarsfulla förhållanden, så att låntagaren kan bevara en ekonomiskt stabil situation.

Fördelar med att använda KlickLån

  • KlickLåns enkla metod för ansökan om lån online. Det enda du behöver göra är att fylla i och skicka formuläret och du får svar direkt. Ange dina personuppgifter som namn, telefon, e-post och personnummer, samt beloppet du önskar och din valda avbetalningstid. Du kan låna så mycket du behöver – från 5 000 till 40 000 kronor.
  • Effektivt godkännande av lånet – du kan skriva under med e-signering, vilket gör det mycket enklare och snabbare, ty pengarna sätts in på ditt konto samma dag.
  • Den individuella räntan är väldigt låg, och du får välja hur lång avbetalningstid du vill ha.
  • Du som lånar behöver ingen säkerhet, och behöver inte heller redogöra vad du tänker använda pengarna till.

Vanliga frågor om KlickLån

Räntan bestäms efter en individuell kreditprövning. I låneavtalet du kommer att få när din ansökan godkänns kommer din årsränta och din effektiva ränta att framgå tydligt, och då kan du på ett enkelt sätt få en överblick av lånets totala kostnad.

Innan lånet godkänns tar KlickLån en kreditprövning för att få en bild av din privatekonomi och på så sätt säkerställa att låntagandet inte kommer att skapa problem för dig. De uppgifter som du behöver ange kan vara saker som din aktuella månadsinkomst, din familjesituation, och eventuella övriga utgifter.

Du som har betalningsanmärkning kommer ej att få lånet godkänt – detta för att säkerställa att du ej råkar i ekonomiska svårigheter. Du som inte fyllt 21 år kommer inte heller att kunna låna pengar hos KlickLån.

KlickLån är en seriös långivare som varit aktiv i över 40 år. Erfarenheten som skaffats under decennier av hårt arbete används för att hjälpa dig att förbättra din ekonomiska situation.

Villkor for lån hos Klicklån

  • Minsta lån: 5000 kr
  • Största lån: 40000 kr
  • Lägsta räntan: 9.84%
  • Högsta räntan: 21.6%
Sök Direkt!

Banklån & ränteutveckling Klicklån