Kontant Finans: Låna pengar och banklån.


Kontakt Finans: Långivaren som står för stabilitet

En stabil ekonomi – vem önskar sig inte det? Tyvärr är det mycket som är bortom vår kontroll, och en oförutsedd händelse kan ibland försätta även den mest ansvarsfulla ekonomiexpert i en svår situation. I fall som detta är det bra att veta vem man kan vända sig till för att få hjälp – och det är just det som Kontant Finans har som mål. Långivaren vill förse dig med de pengar du behöver för att komma på fötter ekonomiskt, för att du ska kunna återfå stabiliteten och fortsätta att arbeta för framgång i näringslivet.

Grundkraven för att ansöka om lån hos Kontant Finans är: du ska ha fyllt 22, vara skriven och folkbokförd i Sverige och ha en årsinkomst på minst 180 000 SEK. Själva ansökningsprocessen är ganska enkel – du fyller i blanketten som du hittar på företagets hemsida med dina personuppgifter och dina önskemål om lånet, och skickar in den. Din ansökan kommer att behandlas på en gång, och när lånet godkänts kommer du att få pengarna på kontot högst 3 dagar efter det att låneförhandlingarna skrivits under och skickats in.

Vid förhandlingar som lån- och kreditgivning är det viktigt med klarhet i budskapen. Därför erbjuder Kontant Finans raka besked: du får en fast kostnad varje månad, utan några dolda avgifter som kan komma som en obehaglig överraskning när du minst förväntat dem. Det handlar om ett tryggt, enkelt och ansvarsfullt sätt att skaffa de pengar som behövs för att täcka tillfälliga hål i ekonomin.

Kontant Finans, ett flexibelt lån online. Hos Kontant Finans kan du låna pengar utan säkerhet.

Villkor for lån hos Kontant Finans

  • Minsta lån: 1000 kr
  • Största lån: 20000 kr
  • Lägsta räntan: 25.95%
  • Högsta räntan: 25.95%

Banklån & ränteutveckling Kontant Finans