Lendify: Låna pengar och banklån.

Sök direkt!

Lendify är inte en bank, utan en grupp privatpersoner som lånar pengar till varandra. Detta är något som alltid har hänt och med detta i åtanke samt för att hålla takt med tiderna har Lendify skapat en online plattform för att underlätta processen. Här möts långivare och låntagare på villkor som är bra för båda parterna. På Lendify sköts allt pappersarbete, som granskningar av låneansökningar, upprättande av avtal, utbetalningar av lån, administrering av betalningar och liknande uppgifter. Vi sparar på kostnader då vi gör allt genom en digital struktur och hoppar över mellanhänderna. Det finns ingen som har förlorat pengar genom att investera med Lendify.

Låna

När du låter bli att låna från banker så sänker du din ränta, och du får gärna jämföra med andra lån för att se hur mycket du kan spara. För att kunna ansöka krävs det att du inte har några betalningsanmärkningar och har en inkomst på minst 180 000 kronor. Du kan låna upp till 300 000 kronor och du får mellan 1-10 år på dig att betala tillbaka lånet. Det är enkelt att ansöka: Fyll bara i hur mycket du vill låna, återbetalningstiden och dina personuppgifter. Det hela tar endast fem minuter.

Investera

För att kunna investera i lån till privatpersoner väljer du längsta löptiden och sätter in ett valfritt belopp. Dina pengar kommer att investeras direkt i lån till andra privatpersoner och varje månad betalas räntan och amorteringen till ditt likvidmedelskonto. Du kan välja att ta ut pengarna eller återinvestera dem kontinuerligt. Skulle en låntagare inte betala tillbaka så står du för risken. Det finns dock en kreditförlustfond som kan gå in med ersättning i förlustfall. Allt som har att göra med administrativt arbete sköts av Lendify.

Villkor for lån hos Lendify

  • Minsta lån: 5000 kr
  • Största lån: 500000 kr
  • Lägsta räntan: 2.95%
  • Högsta räntan: 17%
Sök Direkt!

Banklån & ränteutveckling Lendify