Leta Lån: Låna pengar och banklån.

Sök direkt!

Leta Lån: Låneerbjudanden direkt i inkorgen

Leta Lån är en förmedlingstjänst i samarbete med Lendo AB, vars verksamhet går ut på att hjälpa dig hitta ett lån med bra villkor och låg ränta. Du som kund ska inte behöva hålla på att jämföra olika banker och deras erbjudanden en efter en. Det är en krånglig och tidskrävande process, som dessutom kan göra att du samlar på dig en massa onödiga kreditprövningar, vilket i sin tur kan påverka din kreditvärdighet på ett negativt sätt.

Förmedlingstjänstens första steg går ut på att du fyller i och skickar in en låneansökan via Leta Låns hemsida. Där ska du ange dina personuppgifter samt dina önskemål om lånet. Denna information skickas då vidare till Lendo, som vidarebefordrar den till bankerna. Dessa får då gå igenom din ansökan och komma upp med förslag på räntor som gynnar dig. Eftersom flera banker får del av din ansökan samtidigt, skapas en konkurrenseffekt som förbättrar villkoren för dig som kund. Att låta Leta Lån förmedla din ansökan via Lendo har också en annan fördel: det tas endast en kreditprövning på dig, som alla bankerna sedan får ta del av.

Via Leta Lån kan du ansöka om en summa på mellan 5 000 – 500 000 SEK, med en amorteringstid på 1 – 15 år. Räntan sätts individuellt, och den exakta månadskostnaden för ditt lån avgörs av den bank du väljer att förhandla med. Informationen om detta får du tillgång till i de erbjudanden som bankerna skickar till dig. Välj de villkor som bäst passar in på din situation – då återstår bara att skriva på låneförhandlingarna och invänta överföringen av pengarna.

Låna och jämför innan du lånar pengar med Leta lån. Nominell ränta ej tillgänglig, endast effektiv ränta.

Villkor for lån hos Leta Lån

  • Minsta lån: 5000 kr
  • Största lån: 500000 kr
  • Lägsta räntan: 4.95%
  • Högsta räntan: 17.55%
Sök Direkt!

Banklån & ränteutveckling Leta Lån