Marginalen: Låna pengar och banklån.

Sök direkt!

Behöver du sen långt tillbaka renovera om ditt hus men väntar, som så många andra, på att rätt tillfälle ska dyka upp då du kan få både tid och pengar att gå ihop? Det kan vara väldigt stressigt att skjuta upp saker som man egentligen behöver få gjorda. Så varför få det att verka krångligare än det är? När du har tiden men saknar pengarna – ta ett lån!

När rätt tillfälle dyker upp finns Marginalen Bank alltid till hands. Om det finns en viss tidspress när du behöver pengarna är Marginalen Bank det bästa valet du kan göra när du ska ta ett banklån. De har nämligen korta handläggningstider och enkla processer och när du ansöker om ett lån får du svar nästan direkt! För att få kunna ta ett lån hos Marginalen Bank ska du vara åtminstone 20 år gammal, du ska vara fri från betalningsanmärkningar och du ska ha en fast årsinkomst på minst 120 000 kronor.

Marginalen Bank är banken som alltid är redo att låna dig pengar när du behöver dem. Du kan låna summor mellan allt från 25 000 kronor och upp till så mycket som 350 000 kronor. Om du istället föredrar att spara dina pengar i väntan på att rätt tillfälle ska dyka upp istället för att ta ett lån kan du självklart också spara dina pengar hos Marginalen bank. Givetvis tryggt och säkert. Till och med den 30 april 2013 får du dessutom super-räntan på 4 %. Hos denna bank har du inget att förlora!

Marginalen Bank är alltid beredd för det gyllene tillfället. Är du?

Villkor for lån hos Marginalen

  • Minsta lån: 25000 kr
  • Största lån: 350000 kr
  • Lägsta räntan: 2.95%
  • Högsta räntan: 9.9%
Sök Direkt!

Banklån & ränteutveckling Marginalen