MatchBanker: Låna pengar och banklån.

Sök direkt!

Matchbanker är en låneförmedlare. Företagets jämförelsetjänst är kostnadsfri för dig som kund. Matchbanker erbjuder en jämförelse mellan olika banklån eller lån som erbjuds av andra långivare. Alla är aktuella för den svenska marknaden. Matchbanker ägs och drivs av Lead Supply A/S och är verksam i 13 olika länder däribland Sverige, Danmark och Norge. Du är helt anonym på Matchbanker. Dina uppgifter delas inte med någon annan.

Vill du låna pengar via Matchbanker måste du fylla i dess ansökningsformulär på nätet. Där anger du lånebelopp, lånesyftet, din månadsinkomst och kontaktinformation. Matchbanker vill även veta ifall du är en husägare eller inte.

Den angivna informationen fungerar som en bas för Matchbanker som i sin tur ger dig en lista med matchande lån.

Lånevillkor hos Matchmaker

Matchmaker erbjuder följande lån:

Minsta lånet ligger på 500 kronor och största lånet är 500 000 kronor

Avbetalningstiden och räntan bestäms individuellt

Du får ansöka om ett lån via Matchmaker även om du har en anmärkning. En del av bolagets partners accepterar kunder med betalningsanmärkningar.

Det tas alltid en kreditupplysning på dig som kund. Dock är det inte alla partners som arbetar med UC. Vissa utför sin kreditupplysning via alternativa företag, något som inte noteras i UC’s register.

Matchbanker

Villkor for lån hos MatchBanker

  • Minsta lån: 500 kr
  • Största lån: 500000 kr
  • Lägsta räntan: 9.45%
  • Högsta räntan: 40.51%
Sök Direkt!

Banklån & ränteutveckling MatchBanker