MedMera Bank: Låna pengar och banklån.

Sök direkt!

MedMera Bank är i nära samarbete med Coop och ger finansiella tjänster och förmåner till Coops medlemmar. Coop är en kooperativ förening med ett stort antal butiker över hela landet och 3,4 miljoner medlemmar. Till skillnad från många affärskedjor och banker är det inget stort företag som äger bolaget, utan det gör medlemmarna.

MedMera Bank hjälper dig med mera

Som ett kooperativ - ägt av sina medlemmar - är det ganska naturligt att Coop vill ge sina medlemmar stora förmåner och rabatter, i stället för att låga vinster gå till bonusar och fallskärmar till ett chefsskikt långt där uppe. MedMera Bank är delen av KF (som både Coop och MedMera Bank tillhör) som hjälper kunderna med finansiell stabilitet i form av rabatterade lån och goda villkor.

Av kunden, för kunden

MedMera Bank kan erbjuda förmånliga lån och avtal för sina medlemmar. Vem som helst kan ta lån från MedMera Bank, men som medlem får du extra service och bättre lånevillkor. Det kostar dessutom inget att bli medlem i Coop, varför du inte har något att förlora på att ta bland de bästa lånen på marknaden. Som medlem kan man nästan säga att du lånar pengar av dig själv, när du tar ett lån av MedMera Bank.

Villkor for lån hos MedMera Bank

  • Minsta lån: 15000 kr
  • Största lån: 350000 kr
  • Lägsta räntan: 3.3%
  • Högsta räntan: 9.9%
Sök Direkt!

Banklån & ränteutveckling MedMera Bank