Moank: Låna pengar och banklån.

Sök direkt!

Moank: En schysst kreditgivare

Kreditgivaren Moank har etablerat systemet Credification, ett system som gynnar dig som är ansvarsfull och punktlig. Idén bakom företaget är att du som kund ska kunna påverka dina egna lånevillkor genom att stärka din kreditprofil. Dessutom ska du endast behöva betala ränta på de pengar du faktiskt använder – så Moank låter dig ha tillgång till den summa du ansökt om, men du får själv bestämma hur mycket du ska handla för åt gången.

Så här går det till: Du ansöker om ett lån på upp till 20 000 SEK. Moank kommer att kontrollera att du uppfyller grundkraven: du ska ha fyllt 22, vara skriven och folkbokförd i Sverige samt ha en årsinkomst på minst 120 000 SEK. Du får inte vara satt i konkurs, ha en pågående skuld hos Kronofogden eller genomgå skuldsanering. Sedan kommer kreditprövningen: denna måste bevisa att du faktiskt är i stånd att betala tillbaka lånet och att din ekonomiska situation klarar av det utan att du hamnar i större problem. Är svaret ja på allt detta, måste du bara skriva på låneförhandlingarna och vänta på att pengarna överförs till ditt konto.

När det gäller räntan, erbjuder Moank en effektiv ränta på 29,90 % till att börja med. Du som är noggrann med dina avbetalningar kan samla på dig Credification poäng, som du använder för att sänka din ränta och förbättra dina lånevillkor. Du kan även om du så önskar förlänga betalningstiden för ditt lån eller höja din kontokredit. På detta sätt sätts du som kund i centrum för verksamheten.

Låna pengar med Moank, ansök redan idag! Nominell ränta ej tillgänglig, endast effektiv ränta.

Villkor for lån hos Moank

  • Minsta lån: 5000 kr
  • Största lån: 20000 kr
  • Lägsta räntan: 26.45%
  • Högsta räntan: 26.45%
Sök Direkt!

Banklån & ränteutveckling Moank