My Loan: Låna pengar och banklån.

Sök direkt!

MyLoan Privatlån

MyLoan är en av Sveriges ledande låneförmedlande och tillhandahåller låneförmedling som sänker avgifterna för tusentals kunder i hela landet. MyLoan är en del av Insplanet Försäkringsförmedling AB, ett helägt dotterbolag till Insplanet AB som är noterat på NASDAQ-börsen.

Kostnad och fördelar

Det är kostnadsfritt för dig som konsument att ansöka om lån via MyLoan, inga räntepåslag eller extra kostnader tillkommer. Grunden till att det är kostnadsfritt för konsumenter att ansöka om lån via MyLoan är att MyLoan får provision av bankerna för varje förmedlad kund, provisionen likställs med bankens budget för andra marknadsföringskostnader så som TV-reklam eller annonsering i tidningar.

När du ansöker om lån via MyLoan förmedlas dina uppgifter till flera banker samtidigt och din lämplighet som låntagare bedöms på samma sätt som om du hade vänt dig direkt till varje bank. Istället för att ansöka till varje bank direkt och individuellt – vilket skulle resultera i en kreditupplysning för varje bank – registreras istället endast en kreditupplysning och dina ansökningar hanteras parallellt. Din ansökan via MyLoan besvaras inom 24 timmar och du har alltid tillgång till professionell hjälp från deras certifierade lånerådgivare.

Ansökan

När du bestämt dig för att göra en ansökan om lån via MyLoan så kan du göra det snabbt och smidigt via deras hemsida. När du går in på deras sajt så ser du formuläret på första sidan. Efter att du fyllt i formuläret får du en bekräftelse av din ansökan på e-mejl och en uppdatering varje gång det händer något nytt med ditt ärende, t.ex. om du får svar från någon av bankerna. Om du behöver komplettera din ansökan kan du dessutom få en påminnelse via SMS. När du valt vilken bank du vill låna av får du ett skuldbrev hemskickat till dig som du skriver under och skickar tillbaka och inom normalt 2-3 bankdagar finns pengarna på ditt konto.

Villkor for lån hos My Loan

  • Minsta lån: 10000 kr
  • Största lån: 400000 kr
  • Lägsta räntan: 2.95%
  • Högsta räntan: 35.7%
Sök Direkt!

Banklån & ränteutveckling My Loan