Reducero: Låna pengar och banklån.


Reducero: Reducera räntan

Låneförmedlaren Reducero har sedan år 2015 arbetat med att hjälpa tusentals människor skaffa bra lån med goda villkor. Metoden där bankerna konkurrensutsätts gör att räntan reduceras, och det är där företaget hämtat sitt namn. Så funkar det: Du som behöver lånet skickar in din ansökan till Reducero, och de skickar din information vidare till bankerna. Dessa får då gå igenom ansökan och komma upp med ett förslag på ett lån där villkoren ska vara bättre än alla andras, så att du väljer att förhandla med just dem. Du får alla förslag direkt i inkorgen, och kan där i lugn och ro gå igenom informationen och välja det som har lägst ränta, och en återbetalningstid som passar helhetsbilden på din ekonomi.

För att få ansöka om lån via Reducero krävs det att du har fyllt 20 samt har en årsinkomst på minst 100 000 SEK. Du ska vara skriven i Sverige och vara skuldfri hos Kronofogden. Du som har upp till 5 betalningsanmärkingar får också ansöka om lån, om du uppfyller alla krav och tjänar minst 114 000 SEK om året.

Via Reducero får du ansöka om ett belopp på 1 000 – 400 000 SEK, med en avbetalningstid på 1 – 15 år. Den effektiva räntan går på mellan 4,95 % och 17,55 % och avgörs utgående från din kreditvärdighet. För att garantera att lånet kommer att vara dig till nytta, tas en kreditprövning på dig hos UC. Denna information får alla samarbetande banker dela på, och därmed slipper du samla på dig en massa kreditprövningar, vilket kan påverka din kreditvärdighet på ett negativt sätt.

Villkor for lån hos Reducero

  • Minsta lån: 1000 kr
  • Största lån: 500000 kr
  • Lägsta räntan: 4.95%
  • Högsta räntan: 17.55%

Banklån & ränteutveckling Reducero