Untie: Låna pengar och banklån.

Sök direkt!

Untie är en betalningsförmedlare sedan 2011. Företaget fungerar som en länk mellan privatpersoner och företag som vill låna pengar och sparare som är villiga att investera i lån.

Untie har tillstånd av Finansinspektionen men anmärkningen att tillståndet gäller för en betalningsförmedlare och inte till en långivare. Anledningen till detta är att företaget inte lånar ut pengarna själv utan det är investerarna som gör det. Förmedlaren fungerar endast som en mellanhand och har en administrativ roll i processen. Untie arbetar inte med banklån utan endast med privata investerare.

Det lägsta accepterade lånebeloppet hos Untie är 30 000 kronor medans det högsta ligger på 80 000 kronor. Amorteringstiderna är mellan 1 -5 år.

Att låna pengar från Untie sker endast via nätet då lånet verifieras och signeras via BankID.

Jämför lån från flera långivare

Hos Untie kan du inte jämföra lån från flera långivare då företaget inte är en låneförmedlare utan en ren betalningsförmedlare. Det erbjuder lån som sparare har valt att investera i den digitala plattformen.

Din ansökan hos Untie behandlas individuellt då räntan skiljer sig beroende på återbetalningsförmåga och risktagande. Är du godkänd kan du räkna med att pengarna överförs till ditt bankkonto inom ett par arbetsdagar. Tyvärr accepterar inte Untie klienter som har en betalningsanmärkning eller skuld hos Kronofogden.

Untie hette tidigare Kreditbörsen

Villkor for lån hos Untie

  • Minsta lån: 30000 kr
  • Största lån: 80000 kr
  • Lägsta räntan: 8%
  • Högsta räntan: 8%
Sök Direkt!

Banklån & ränteutveckling Untie